Welkom in kinderopvanglocatie Scheutje! 

Kinderopvanglocatie Scheutje is gelegen in de Ninoofsesteenweg 337 te Anderlecht. Via de inkomhal betreedt u de kinderopvanglocatie. Het gebouw bestaat uit 2 delen. Wij nemen jullie eerst mee naar de linkerkant van het gebouw. 

Door gebruik te maken van een lift kom je terecht op de 1ste en 2de verdieping. Hier bevinden zich de baby- en kruipergroepen. Elke leefgroep beschikt over een speelruimte, verzorgingsruimte en meerdere rustruimtes. Bovendien beschikken de groepen over een terras. Hier kunnen de jongste kinderen genieten van buitenspel.

We gaan terug naar het gelijkvloers en lopen door naar de rechterkant van het gebouw. Allereerst loop je langs het onthaal/bureau van de leidinggevende en beleidsmedewerker. Verderop zijn er twee bergingen waar de kinderwagen doorheen de dag geparkeerd kan worden. Op het einde van de gang is er de polyvalente ruimte van de peuters. Hier vinden er doorheen de dag  tal van activiteiten plaats. De ideale ruimte waar kinderen, bij slecht weer, kunnen fietsen, lopen, springen, klimmen en klauteren. 

Aan de polyvalente ruimte is de peuterafdeling verbonden. Deze afdeling bestaat uit 3 leefgroepen. Elke leefgroep beschikt over een speelruimte, verzorgingsruimte, meerdere rustruimtes en mondt uit op de tuin van het kinderdagverblijf. Dit zorgt ervoor dat er vaak buiten gespeeld wordt met de kinderen, bij goed weer alsook minder goed weer. Het kinderdagverblijf beschikt over een keuken waar de maaltijden opgewarmd worden.